woensdag 3 december 2014

Ontbijt

Gisteren, dinsdag, hebben we een simpel maaltje gegeten van roerbakgroenten, pasta en tonijn uit blik. Niet echt noemenswaardig. Daarom wil ik onze ontbijtjes met jullie (wie??) delen.

Lukas eet 's ochtends altijd havermout met amandelmelk, bevroren fruit en 'verse' banaan. Verwarmd in een pannetje.

Ik eet 's ochtends tegenwoordig 'overnight oats', havermout die ik de avond van tevoren bereid en in de koelkast zet. Ik doe havervlokken, lijnzaad, chiazaad en gojibessen in een weckpotje samen met (bio) koemelk. De volgende ochtend pak je het uit de koelkast, beetje vers fruit erdoor en klaar! Gister heb ik er ook bevroren fruit doorgedaan, wat vanochtend heerlijk smaakte! Op Pinterest, en overal in verschillende blogs staan heerlijke tips voor verschillende andere toevoegingen. Het gerecht is natuurlijk makkelijk vegan te maken door de koemelk te vervangen door plantaardige melk.

2 opmerkingen: