Gisteren, dinsdag, hebben we een simpel maaltje gegeten van roerbakgroenten, pasta en tonijn uit blik. Niet echt noemenswaardig. Daarom wil ik onze ontbijtjes met jullie (wie??) delen.
Lukas eet 's ochtends altijd havermout met amandelmelk, bevroren fruit en 'verse' banaan. Verwarmd in een pannetje.
Ik eet 's ochtends tegenwoordig 'overnight oats', havermout die ik de avond van tevoren bereid en in de koelkast zet. Ik doe havervlokken, lijnzaad, chiazaad en gojibessen in een weckpotje samen met (bio) koemelk. De volgende ochtend pak je het uit de koelkast, beetje vers fruit erdoor en klaar! Gister heb ik er ook bevroren fruit doorgedaan, wat vanochtend heerlijk smaakte! Op Pinterest, en overal in verschillende blogs staan heerlijke tips voor verschillende andere toevoegingen. Het gerecht is natuurlijk makkelijk vegan te maken door de koemelk te vervangen door plantaardige melk.
Labels
aardappeltjes uit de oven
andijvie
bloemkool
boerenkool
bonbons
broccoli
chili
chocolade
couscous
curry
Dhana Chocolade
falafel
glutenvrij
guacamole
hartige pannenkoekjes
havermout
Horizon
hummus
Jamie Oliver
Jelinek
kerriesaus
kokosmelk
korma
Kult
lasagne
ms
multiple sclerose
nasi
oesterzwammen
oms
ontbijt
overcoming multiple sclerosis
overnight oats
pad thai
pasta
pesto
quesadillas
raw
recepten
Sheperd's pie
spaghetti
stamppot
stoofpotje
vegan
vegetarisch
visschotel
warme chocolademelk
zuurkool
Dank voor je menu. Ik ben ook op zoek naar OMS recepten
BeantwoordenVerwijderenFijn te horen!
Verwijderen