Nasi met garnalen

250 gr garnalen (diepvries), grote roze, rauw en gepeld
halve spitskool
anderhalve paprika
3 lenteuitjes
2 tl sambal oelek
3 tl gemalen koriander
+/- 1 1/2 cm verse gember, heel klein gesneden
3 tl gemalen komijn
3 teentjes knoflook, geperst
2 volle el ketjap manis
Kook de rijst, en zet weg.
Snij de groenten klein.
Doe de kruiden bij elkaar samen met de sambal
Haal de garnalen uit de vriezer en laat ze ontdooien.
Olie goed verhitten in de wok. Bak de lenteuitjes en de paprika even, en voeg dan de garnalen toe.
Sambal en kruiden toevoegen, en daarna de spitskool. De knoflook toevoegen en lekker omscheppen.
Bak alles samen een paar minuten, evt met een scheutjes water erbij.
Voeg dan de rijst toe, en bak deze mee tot alles warm is en de rijst goudbruin glanst.
Breng op smaak met de ketjap.
Een zelfbedacht recept, met inspiratie van msdieet.nl.
We hebben gesmuld, het was erg lekker!
Sambal en kruiden toevoegen, en daarna de spitskool. De knoflook toevoegen en lekker omscheppen.
Bak alles samen een paar minuten, evt met een scheutjes water erbij.
Voeg dan de rijst toe, en bak deze mee tot alles warm is en de rijst goudbruin glanst.
Breng op smaak met de ketjap.
Een zelfbedacht recept, met inspiratie van msdieet.nl.
We hebben gesmuld, het was erg lekker!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten